Salát bramborový s anýzem

Použité suroviny:

6 středně velkých brambor | 1 šálek celeru naloženého ve sladkokyselém nálevu | 1 svazek čerstvé jarní
cibulky | 1 šálek majonézy | 1/2 lžičky anýzu | dle chuti: sůl a pepř | 4 natvrdo vařená vejce nakrájená na
plátky | 1 špetka sladké papriky

Jak recept připravit:

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a ve vodě uvaříme téměř doměkka. Poté slijeme a vychladíme.
V míse smícháme vychladlé brambory, kostičky nakládaného celeru, nadrobno nakrájenou cibuli, majonézu a
anýzová semínka. Dochutíme solí a pepřem. V lednici salát dobře vychladíme. Před podáváním ozdobíme plátky
natvrdo uvařených vajec a špetkou mleté papriky.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus