Jahodovo pudinkový dezert
Použité suroviny:
0,5 l mléka, 4 lžíce cukru, 1 balení Pudingu s jahodovou příchutí, 250 g (1 balení) měkkého tvarohu, 1
balení vanilkového cukru, 100 g kompotovaných nebo čerstvých jahod
Jak recept připravit:
Puding dobře rozmícháme ve 100 ml mléka. Do zbylého mléka (400 ml) přidáme cukr a přivedeme k varu. Do
vroucího mléka přidáme předem připravenou a rozmíchanou směs. Vaříme za stálého míchání asi 1 minutu. Uvařený
puding přikryjeme průhlednou fólií, aby nevznikl škraloup a necháme vychladnout. Tvaroh vymícháme do hladka s
vanilkovým cukrem. Do oslazeného tvarohu přidáme vychladlý puding a jahody. Vše promícháme a naplníme do
skleněných pohárů.