Utopenec který nemá chybu

Použité suroviny:

nakrájené špekáčky nebo kabanos,
nakrájená cibule na kolečka,
15 lžic vody,
5 lžic octa,
4 lžíce worcesteru,
4 lžíce oleje,
2 lžíce hořčice,
1 bobkový list,
mletý pepř,
2 kuličky nového koření,
chilli koření,
sůl,
4 lžíce kečupu

Jak recept připravit:

Do sklenice narovnáme na kolečka nakrájenou uzeninu, prokládáme na kolečka nakrájenou cibuli.
Smícháme 15 lžic vody, 5 lžic octa, 4 lžíce worcesteru, 4 lžíce oleje, 2 lžíce hořčice a přidáme 1
bobkový list, mletý pepř, 2 kuličky nového koření, chilli koření a sůl. Povaříme 5 minut, necháme vychladnout
a vmícháme 4 lžíce kečupu. Studeným nálevem prolijeme uzeninu, sklenici zavřeme a necháme 24 hodin v chladu
uležet.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus