Talíř plný dobrot
Použité suroviny:
	30 g ruského salátu, 20 g rybiček z konzervy, 15 g balkánského sýra, 1/2 vejce, 20 g šunky, 15 g suchého
	salámu, 15 g másla, 50 g oliv, 25 g kyselých okurek, 15 g rajčat, 2 g zelené petržele, majonéza na zdobení.
Jak recept připravit:
	Do středu talíře položíme ruský salát, dokola ozdobíme majonézou a rajčaty, nakrájenými na kousky. Do
	středu vejce vstříkneme majonézu a ozdobíme kouskem rajčete nebo růžičkou z mrkve. Okolo salátu pokládáme
	ozdobně suroviny nakrájené na plátky, trojúhelníky, zavinuté do rolky. Mezi masné a mléčné výrobky pokládáme
	zeleninu, také ozdobně nakrájenou. Všechno ozdobíme petrželí. Talíř můžeme doplnit i jinými druhy potravin
	např.: Paprika, sýr, ryby, klobásy atd.