Šunka po maršálsku

 Šunka se zapečeným mozečkem a vejcem je snem všech milovníků vnitřností a nových kulinářských nápadů.

Ingredience:

  • 250 g mozečku  
  • 4 plátky šunky  
  • 4 vejce  
  • olej  
  • mletý pepř 
  • sůl

Příprava:
Na vymaštěnou grilovací mísu uložíme plátky šunky a na každý dáme pár kousků odblaněného a pokrájeného mozečku, který osolíme. Na každou porci vyklopíme syrové vejce a opepříme ho. Misku vložíme pod gril a jídlo grilujeme asi 3 až 4 minuty. Hotové obložené šunky přendáme na ohřátou mísu a ozdobíme listy salátu a čtvrtky rajčat. Podáváme jako předkrm nebo lehčí večeři spolu s chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus