Z králičího masa a bůčku pomazánka

Použité suroviny:

300 g dušeného či pečeného králičího masa | 500 g pečeného bůčku | dle chuti: sůl a pepř | 50 g změklého
másla | 4 lžíce i více výpeku i šťávy vzniklé při dušení králíka | dle chuti: pár kapek worcesterské omáčky

Jak recept připravit:

Dušené či pečené králičí maso a pečený bůček umeleme 2 x na mlýnku na maso.
Vložíme do mísy, přidáme výpek i šťávu, promícháme, aby nám vznikla hmota, která se dá dobře roztírat.
Přidáme změklé máslo, worcesterskou omáčku, dosolíme, opepříme. Pomazánku můžeme ještě našlehat ručním
šlehačem.
Zdobíme kolečky kyselé okurky, papričkami, cibulí pokrájenou na půlkolečka, atd.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus