Pikantní polévka

Použité suroviny:

500g předního hovězího
3cm oddenku zázvoru
5 kuliček barevného pepře
sůl
2 rajčata
1 červenou papriku
1 zelenou papriku
250g žampionů
hrst špenátových lístků
2 lžíce sojové omáčky
6 lístků bazalky
špetku chilli
2 lžíce limetkové šťávy

Jak recept připravit:

Zázvor oloupeme, nakrájíme na kousky a spolu s masem a kuličkami pepře vložíme do 1,5l vody, osolíme a
vaříme do změknutí.
Rajčata nakrájíme na měsíčky, lístky a papriky na nudličky, žampiony na plátky.
Maso vyjmeme, vývar přecedíme a přivedeme k varu, přidáme žampiony, rajčata, lístky a papriky, dochutíme
sojovkou a povaříme.
Přidáme bazalku a dochutíme chilli a limetkovou šťávou, vložíme maso.