Krkovička v pitě

Potřebujeme: 6 pita chlebů, 800 g vepřové krkovičky bez kosti, 2 rajčata, 50 ml olivového oleje, 30 ml citronové šťávy, 2 stroužky česneku, čerstvý rozmarýn, nastrouhanou kůru z citronu, worcesterové omáčky, listový salát, pepř, sůl

Jak na to: Vepřová krkovice nařízneme na hrube plátky. Do olivového oleje přimícháme worcesterové omáčky, citrónovou stavu, kůru, prolisovaný česnek, pepř, rozmarýn a sůl. Maso naložíme do připravené marinády a necháme v chladu odpočívat alespon 2 hodiny. Odleželé krkovičku grilujeme na dřevěném uhli za stálého potírání marinádou tak, aby uvnitř zůstala šťavnaté. Po dopečení ji necháme odpočinout 10 minut a nakrájíme na tenké proužky. Pita chleby vyložíme listovým salátem a naplníme jejich pokrájenými rajčaty a masem. Dochutíme jogurtovým dresinkem.