Pstruh se žampiňónovou nádivkou

Pstruh se žampiňónovou nádivkou

Potřebujeme:

2 pstrhyi, 1 PL másla, 2 mladé cibulky, 80 g žampionů, 2 PL strouhanky, celer, pažitka, smetana, hladká mouka, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Zeleninu a žampiony očistěte a najemno pokrájajte. Na másle osmažte do zlatova cibuli, přidejte celer, žampiony, osolte a okořeňte. Po chvíli přidejte strouhanku, smetanu a pažitku. Dobře promíchejte a chvíli dust.e. Hotovou nádivku naplňte břišní dutiny každého pstruha a zašijte nití. Ryby poprašte moukou a vložte do máslem vymazané zapékací nádoby. Pečte 12-15 min. při teplotě 180 ° C.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus