Krevety toustové

Krevety toustové

Potřebujeme:

2 plátky opečeného chleba, 100 g krevet, 20 ml koňaku, 1 stroužek česneku, 20 g nastrouhaného parmezánu, 50 g majonézy, 1 PL nasekaných bylinek, worchestrovou omáčku, sůl, 1 PL olivového oleje na vymazání plechu, petrželku nebo pažitku na ozdobení

Jak na to:

Plátky chleba opečeme. Krevety pokapeme koňakem a necháme 30 minut marinovat. Česnek oloupeme, prolisem a smícháme s majonézou, nastrouhaný parmezánem a bylinkami. Výrazně osolíme a ochutíme worchestrovou omáčkou.

Troubu předehřejeme na 200 ° C. Krevety necháme okapat, rozdělíme na opečený toustový  chlebaa přelijeme ochucenou majonézou.

Krevetový toastový  chleba pouklademe na plech vymazaný olivovým olejem a vložíme do horké trouby a zapekáme asi 5 minut. Hotové ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus