Garnáti alá Italiana

Garnáti  alá Italiana

Potřebujeme:

1 kg velkých krevet, olivový olej, bazalka, 1 dcl brandy, 2 ledové saláty, 1 citron, 300 g kukuřice, 1 paprika, bílý pepř, červená paprika a sůl

Jak na to:

Krevety očistíme a rozřízneme po ocas. Smícháme pepř a papriku se solí a vnitřek krevet okořeníme touto směsí. Garnáty smažíme na oleji, dokud se nezdvihne ocas. Potom podlejeme brandy a flambujeme. Salát nakrájíme na větší kousky, smícháme s kukuřicí, paprikou, bazalkou, pokapeme olivovým olejem, citrónem a osolíme. Krevety rozložíme na mísu, pokapeme citrónem, ozdobíme kolečky citronu a ledovým salátem. Dobrou chuť!
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus