Marinované kuřecí prsa s rajčaty, mozzarellou a bramborovými vjejířky

 

Marinované kuřecí prsa s rajčaty, mozzarellou a bramborovými  vjejířky

Potřebujeme:

300 g kuřecích prsou, 4 rajčata, 2 bal mozarelli v nálevu, 2 dcl bílého vína, 2 lžíce majzény, 3 lžíce sójové omáčky, koření na steaky, brambory, olej, ocet, česnek, vegeta

Jak na to:

Do naporcovaných kuřecích prsou lehce vklepeme koření na steaky a dáme na pár minut marinovat. Marinádu uděláme z vína, sójové omáčky majzeny. Krátce osmažíme z obou stran. Na druhé panvci stejně krátce osmažíme na kolečka nakrájené, olejem potřené a bazalkou sypané rajčata. Ty uložíme na hotové teplé kuřecí prsa a na ně ještě dáme i kousky Mozzarelli, aby se mírně rozpustila. Z brambor vykrojíme vjejířky, které dáme péct do trouby. Zálivku na natrhaný ledový salát uděláme z octa, pár kapek oleje, rozmačkaného česneku,vegetu.

 

 
 
 
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus