Telecí v avokádové omáčce
Telecí v avokádové omáčce
Potřebujeme:
300 g telecího masa, 250 g zakysané smetany, 200 g tvarohu, 4 avokáda, 1 mango, 1 hlávkový salát, 1 paprika, 1 cibule, 1 okurka, 1 rajče, olivový olej, balzamikového ocet, 1 PL majonézy, 1 PL ostrou paprikou , bílý pepř a sůl
Jak na to:
Maso nakrájíme na plátky, osolíme, okořeníme a připravíme ho na přírodoí na olivovém oleji. 2 avokáda, tvaroh, smetanu, olej, ocet, sůl a koření rozmixujeme na omáčku - část z ní odložíme na salát a zbytek prohřejeme v masném výpeku. Mezitím připravíme salát z manga, papriky, rajčata, okurky a cibule. Osolíme ho, okořeníme, na vrch poklademe měsíčky avokáda a přelijeme dresinkem z rozmixovaného avokáda a majonézy. Hotové maso přelijeme omáčkou, dodekorujeme hromádkou tvarohu a servírujeme se salátem.