Telecí řízky se slaninou

Telecí řízky se slaninou 
Potřebujeme:
600 g telecího masa z kýty, 60 g uzené slaniny, 60 g cibule, olej, mletý pepř, sůl, alobal (alobalová miska)

Jak na to:
Maso omyjte, osušte ubrouskem, odblaňte a pokrájejte na malé řízky, ty trochu naklepte, osolte, Okořeňte, pokapte olejem a nechte na chladném místě odležet. 
Slaninu pokrájajte na plátky, cibuli na kolečka a střídavě s masem napichujte na špejle, nebo jehly. Grilovací rošt rozehřejte, na alobal (alobalovú misku) pokladˇte připravené řízky a grilujte z každé strany 5 min.
Hotové dejte na mísu a polejte odkapánou šťávou. Podávejte s bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus