Telecí ražniči s párky
Telecí ražniči s párky
Potrebujeme:
½ kg telecího masa ze stehna, 2 páry dietních uzenek, hlavičky žampionů z konzervy, 200 g malých rajčat, 40 g másla, mletý pepř, sůl, alobal (alobalová miska)
Jak na to:
Maso omyjte v celku, osušte ubrouskem, odblaňte a pokrájejte na malé řízky, ty trochu naklepte, osolte, Okořeňte, pokapejte olejem a nechte na chladném místě odležet.
Loupané párky pokrájajte na kousky dlouhé 2 cm a spolu s masem a hlavičkami žampionů napichujte na jehle. Vše ještě pokapte olejem, dejte na dobře rozehřátý grilovací rošt na kterém je alobal (alobalová miska) a Grilujte z každé strany asi 5 min.
Hotové upravte na mísu a polejte odkapánou šťávou. Podávejte s rýží a obložené malými rajčaty, které jste opekli na másle.