Telecí na fenyklu

Telecí na fenyklu
Recepty »Skopové, telecí a jehněčí mäso19.5.2008Potrebujeme:
300 g telecího karé, 1 čerstvý fenykl, 1 avokádo, 100 g černých oliv, 10 g mořské soli, 50 g olivového oleje, 2 ks rozmarýnu - stonky, 20 g čerstvé bazalky, 100 g sýru Eidam, 150 g 33 %-ní sladké smetany

Jak na to:
Smetanu, nakrájené olivy a rozdrcené avokádo převařte, přidáme nastrouhaný sýr a dochutíme. Fenykl uvaříme ve vodě. Kotlety rozseká, rozmixujeme, orestujeme na pánvi, vložíme do fenyklu a zalijeme avokádovou omáčkou. Zapečeme v salamandru a ozdobíme Rozmarínovou stopkou.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus