Svíčková plněná sýrem niva
Svíčková plněná sýrem niva
Potřebujeme:
4 plátky hovězí hovězích plátků, 10 dkg Nivy, 2 dcl smetany na šlehání, kremžská hořčice, francouzská hořčice, cibule, česnek, worčestrová omáčka, olej na smažení, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Plátky hovězích plátků odblaňte a rozklepte na tenko. Vetřete do nich z jedné strany trochu česneku rozmělňování se solí a worčestrovou omáčkou. Na druhou položte sýr, přeneste na okraje sklepněte, až vznikne kapsa. Trochu posypte pepřem a smažte na středním ohni na oleji.
Cibuli velmi jemno nasekejte a krátce spěnte na másle. Zalijte šlehačkou a nechte přejít varem. Přidejte 1 PL kremžské horčice, a pár kapek ostrou francouzské hořčice. Nechte zahustit a touto omáčkou přelijte usmažené hovězí plátky. Podávejte s rýží.
Potřebujeme:
4 plátky hovězí hovězích plátků, 10 dkg Nivy, 2 dcl smetany na šlehání, kremžská hořčice, francouzská hořčice, cibule, česnek, worčestrová omáčka, olej na smažení, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Plátky hovězích plátků odblaňte a rozklepte na tenko. Vetřete do nich z jedné strany trochu česneku rozmělňování se solí a worčestrovou omáčkou. Na druhou položte sýr, přeneste na okraje sklepněte, až vznikne kapsa. Trochu posypte pepřem a smažte na středním ohni na oleji.
Cibuli velmi jemno nasekejte a krátce spěnte na másle. Zalijte šlehačkou a nechte přejít varem. Přidejte 1 PL kremžské horčice, a pár kapek ostrou francouzské hořčice. Nechte zahustit a touto omáčkou přelijte usmažené hovězí plátky. Podávejte s rýží.