Steaky pub

Steaky pub
Potřebujeme:
2 plátky hovězích plátků po 400 g (nebo roštěnky), 6 ČL ostré hořčice, 10 hrubých plátků anglické slaniny, 80 g másla, 2 ČL lžičky směsi koření, trochu kečupu, párátka, sůl, zrnková pepř

Jak na to:
Maso potřete z obou stran 4 PL hořčice, kterou jste smísili v třecí misce roztlačeným pepřem. Rychle ho opečte na grilu, pak přenese na předehřáté talíře. Každý plátek obtočte slaninou, kterou upevněte párátky. Ještě jednou dejte do grilu a pečte z každé strany 3 min. Naneste zbytek hořčice s jednou lžičkou másla a pepřem, doplnit kečupem a dobře promíchejte. Maso přenese na vyhřívaný podnos a obložte bylinkovým máslem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus