Roastbeef
Roastbeef
Potřebujeme:
0,5 kg hovězích plátků, sůl, francouzská hořčice, olej, worchestrová omáčka, pepř 4 barev, mleté pepř, bagetu, salát rukola, smetanový křen, rozmarýn
Jak na to:
Solené a nakořeněné maso, requise hořčicí zalijeme olejem a zbývajícími ingrediencemi. Necháme odležet 24 hodin. Maso prudce opečeme, posypeme rozmarýnem a dopečeme v troubě podle velikosti, aby zůstalo šťavnaté a růžové. Hotové krajíme na tenké plátky. Podáváme se salátem a s opečenou bagetou.
Potřebujeme:
0,5 kg hovězích plátků, sůl, francouzská hořčice, olej, worchestrová omáčka, pepř 4 barev, mleté pepř, bagetu, salát rukola, smetanový křen, rozmarýn
Jak na to:
Solené a nakořeněné maso, requise hořčicí zalijeme olejem a zbývajícími ingrediencemi. Necháme odležet 24 hodin. Maso prudce opečeme, posypeme rozmarýnem a dopečeme v troubě podle velikosti, aby zůstalo šťavnaté a růžové. Hotové krajíme na tenké plátky. Podáváme se salátem a s opečenou bagetou.