Plněná roláda z mletého masa
Plněná roláda z mletého masa
Potřebujeme:
rozemleté vepřové maso, vejce, strouhanku, sůl, pepř, majoránka, cibuli, česnek
Potřebujeme:
rozemleté vepřové maso, vejce, strouhanku, sůl, pepř, majoránka, cibuli, česnek
Jak na to:
Do mletého masa přidáme dvě vejce, rozdrcený česnek, rozdrcenou nebo na jemno pokrájenou cibuli, sůl, pepř a majoránku. Důkladně promícháme a začneme přidávat strouhanku. Musí nám vzniknout hustejší směs, která se nebude rozpadat.
Ze směsy si uděláme roládu, do níž doprostřed vložíme dvě na tvrdo uvařená vajíčka. Vytvarujeme a můžeme dát péct. Pečeme buď v pekáči při 200 ° C, nebo ve fólii na pečení.
Roládu si můžete naplnit i např.. šunkou a sýrem, nebo kyselími okurkami.
Podáváme s bramborovou kaší.
Do mletého masa přidáme dvě vejce, rozdrcený česnek, rozdrcenou nebo na jemno pokrájenou cibuli, sůl, pepř a majoránku. Důkladně promícháme a začneme přidávat strouhanku. Musí nám vzniknout hustejší směs, která se nebude rozpadat.
Ze směsy si uděláme roládu, do níž doprostřed vložíme dvě na tvrdo uvařená vajíčka. Vytvarujeme a můžeme dát péct. Pečeme buď v pekáči při 200 ° C, nebo ve fólii na pečení.
Roládu si můžete naplnit i např.. šunkou a sýrem, nebo kyselími okurkami.
Podáváme s bramborovou kaší.