Plněná roláda z mletého masa

Plněná roláda z mletého masa

Potřebujeme:

rozemleté vepřové maso, vejce, strouhanku, sůl, pepř, majoránka, cibuli, česnek
Jak na to:

Do mletého masa přidáme dvě vejce, rozdrcený česnek, rozdrcenou nebo na jemno pokrájenou cibuli, sůl, pepř a majoránku. Důkladně promícháme a začneme přidávat strouhanku. Musí nám vzniknout hustejší směs, která se nebude rozpadat.
Ze směsy si uděláme roládu, do níž doprostřed vložíme dvě na tvrdo uvařená vajíčka. Vytvarujeme a můžeme dát péct. Pečeme buď v pekáči při 200 ° C, nebo ve fólii na pečení.
Roládu si můžete naplnit i např.. šunkou a sýrem, nebo kyselími okurkami.
Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus