Malajsijské hovězí maso

Malajsijské hovězí maso
Potřebujeme:
½ kg zadního hovězího masa, 2 PL sójové omáčky, 1 PL octa, ¼ ČL strouhaného muškátového oříšku, 1 dl vývaru, cibule podle chuti, olej, mleté pepř, sůl

Jak na to:
Maso Nakrájejte na tlustší plátky, naklepte, promíchejte vidličkou a vmíchejte do nich směs ze sójové omáčky, muškátového oříšku, soli a pepře. Nechte 1 hod.. oddýchnout. Šťávu uschovejte. Rozpalte olej a maso z obou stran dohněda opečte. Podlejte marinádou a doměkka duste. Na talíři maso polejte šťávou z pečení a posypte opékanou cibulí nakrájenou na kolečka. Podávejte s rýží.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus