Majoránové hovězí nudle
Majoránové hovězí nudle
Potřebujeme:
600 g hovězího výřezu, 1 cibule, 1 dl smetany, 1 ČL mouky, majoránka, sůl
Jak na to:
Cibuli nadrobno pokrájajte a uduste do sklovita. Vložte na tenké proužky (nudle) pokrájaný hovězí výřez, osolte a podlejte takovým množstvím vody, aby pokryla do poloviny. Když jsou poloměkké, posypte je majoránkou a na pomalém ohni dále duste do měkka. Potom zahustěte smetanou smíchanou s moukou. Servírujte se špagetami.
Potřebujeme:
600 g hovězího výřezu, 1 cibule, 1 dl smetany, 1 ČL mouky, majoránka, sůl
Jak na to:
Cibuli nadrobno pokrájajte a uduste do sklovita. Vložte na tenké proužky (nudle) pokrájaný hovězí výřez, osolte a podlejte takovým množstvím vody, aby pokryla do poloviny. Když jsou poloměkké, posypte je majoránkou a na pomalém ohni dále duste do měkka. Potom zahustěte smetanou smíchanou s moukou. Servírujte se špagetami.