Italské hovězí plátky
Italské hovězí plátky
Potřebujeme:
4 hovězí plátky, 8 stroužků česneku, 1 cibule, tuk, rajčatová šťáva (kečup), majoránka, hladká mouka, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Hovězí plátky na okrajích narežte, naklepte, osolte, Okořeňte a potřete prolisovanými česnekem. Na tuku spěnte nadrobno nakrájenou cibulku, přidejte majoránku, vložte hovězí plátky. Všechny opečte, podlejte šťávou z rajčat a duste doměkka. Nakonec zahustěte moukou. Podávejte se špagetami nebo s rýží.
Potřebujeme:
4 hovězí plátky, 8 stroužků česneku, 1 cibule, tuk, rajčatová šťáva (kečup), majoránka, hladká mouka, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Hovězí plátky na okrajích narežte, naklepte, osolte, Okořeňte a potřete prolisovanými česnekem. Na tuku spěnte nadrobno nakrájenou cibulku, přidejte majoránku, vložte hovězí plátky. Všechny opečte, podlejte šťávou z rajčat a duste doměkka. Nakonec zahustěte moukou. Podávejte se špagetami nebo s rýží.