Hovězích plátků s tajemstvím

Hovězích plátků s tajemstvím
Potřebujeme:
4 plátky hovězích plátků, vegeta, hermelín, olej, 4 PL pikantního kečupu, 2 PL pikantní hořčice, trocha sladké smetany, sůl

Jak na to:
Plátky masa naklepte, okraje narežte, osolte a posypte špetkou vegety. Na polovinu hovězích plátků pokladˇte plátky hermelínu, přeneste na okraj buďto sklepněte nebo sepněte párátkem. Podlejte vodou nebo vývarem a poduste doměkka. Maso zvolte, do výpeku přidejte kečup, hořčici a za stálého míchání přehřejte. Podle potřeby přidejte vodu nebo vývar. Nakonec omáčku zjemněte se smetanou, vložte maso a společně přihřejte. Jako příloha stačí zeleninový salát a bramborová kaše

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus