Hovězí roastbeef s ústřičnou omáčkou

Hovězí roastbeef s ústřičnou omáčkou 
Potřebujeme:
400 g hovězí svíčkové, 50 g zelené papriky, 50 g sterilovaného bambusu, 20 g česneku, 20 g čerstvého zázvoru, 20 g pórku, 50 g ustřivové omáčky, 10 g cukru, 1 lžičku wej-su, 2 lžičky sójové omáčky, 2 lžičky mletého pepře, 0, 5 l oleje, 20 g solamylu, 1 vejce, 1 lžíci alkoholu.

Jak na to:
Pórek pokrájený na kolečka krátce opečeme na olivovém oleji a necháme ho okapat z oleje. Vejce rozmícháme se solí, mletým pepřem a kari kořením a uděláme z nich praženice. Vidličku roztrhané praženice necháme okapat. Uvařenou rýži opražíme na oleji a necháme okapat. Pórek, praženici a rýži smícháme dohromady

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus