Hovězí na divoko

Hovězí na divoko 
Potřebujeme:
1 kg hovězího masa, koření Divočina, sádlo, 2 větší cibule, 4 stroužky česneku, sůl, černé mleté koření, mletou červenou papriku, kmín, 250 g žampionů, 1 lžíci protlaku nebo 2 lžíce kečupu, trošku hl.mouky

Jak na to:
Na masti do sklovita opražíme 2 větší cibule, přidáme 4 stroužky protlačení česneku a na kostky nebo plátky pokrájené maso. Trochu opražíme, přidáme sůl, černé mleté koření, 2 lžičky koření Divočina a trochu červené papriky. Podlejeme a dusíme.
Zvlášť na oleji a kmínu udusí asi 250 g žampionů (nebo jiné houby) a před koncem přidáme k masu. Také přidáme 1 lžíci protlaku nebo 2 lžíce kečupu, trošku hladké mouky na zahuštění a ještě chvíli uvaříme. Podáváme s knedlí.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus