Hovězí maso na pivu
Hovězí maso na pivu
Potřebujeme:
8 plátků hovězího, 5 plátků slaniny, 4 velké cibule, tymián, plnotučný hořčice, 1 hrnek světlého piva, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Plátky masa Nakrájejte na nudličky a opečte na škvařeném špeku. Osolte, Okořeňte a duste ve vlastní šťávě, dokud není maso skoro měkké. Do druhého pekáče střídavě poklaďte maso posypte tymiánem a potřete hořčicí a poklaďte vrstvu cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujte tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalijte pivem a dejte zapéct do trouby. Když cibule na povrchu měkký, maso je hotové. Ještě teplé podávejte s chlebem nebo rýží.
8 plátků hovězího, 5 plátků slaniny, 4 velké cibule, tymián, plnotučný hořčice, 1 hrnek světlého piva, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Plátky masa Nakrájejte na nudličky a opečte na škvařeném špeku. Osolte, Okořeňte a duste ve vlastní šťávě, dokud není maso skoro měkké. Do druhého pekáče střídavě poklaďte maso posypte tymiánem a potřete hořčicí a poklaďte vrstvu cibule nakrájené na kolečka. Postup opakujte tak, aby poslední vrstva byla cibule. Zalijte pivem a dejte zapéct do trouby. Když cibule na povrchu měkký, maso je hotové. Ještě teplé podávejte s chlebem nebo rýží.