Grilované kotlety Bordeaux
Grilované kotlety Bordeaux
Potřebujeme:
500 g hovězích žebírek, 5 stroužků česneku, 50 ml bílého vína, 50 g oleje, mletý pepř, sůl
Jak na to:
Mírně naklepané kotlety osolíme, okořeníme a grilujeme na roštu resp. opékáme na pánvi. Na oleji do sklovita orestujeme česnek a zalijeme bílým vínem. Hotové kotlety dodusíme ve vzniklé česnekové šťávě. Podáváme s chlebem a zapíjíme bílým vínem.
Potřebujeme:
500 g hovězích žebírek, 5 stroužků česneku, 50 ml bílého vína, 50 g oleje, mletý pepř, sůl
Jak na to:
Mírně naklepané kotlety osolíme, okořeníme a grilujeme na roštu resp. opékáme na pánvi. Na oleji do sklovita orestujeme česnek a zalijeme bílým vínem. Hotové kotlety dodusíme ve vzniklé česnekové šťávě. Podáváme s chlebem a zapíjíme bílým vínem.