Gnocchi s hovězím ragú

Gnocchi s hovězím ragú


Potřebujeme:


1 kg gnocchi, 350 g hovězího masa, 150 g nadrobno nakrájené zeleniny (mrkev, cibule, řapíkatý celer), 1 bobkový list, 1 ČL rajčatového protlaku, 3 dcl zeleninového vývaru, 3 dcl červeného vína, 50 g strouhaného sýra (parmezán), 0, 05 l olivového oleje, sůl, pepř

Jak na to:
V tlakovém hrnci orestujte na oleji nadrobno nakrájenou zeleninu a na kousky nakrájené maso, osolte, okořeňte, přidejte bobkový list, rajčatový protlak, zeleninový vývar. Prilejte 3 dcl vína, zavřete hrnec a vařte 40 min. V hrnci s vroucí vodou uvařte noky, sceďte a podávejte vydatně ochutené připravenou omáčkou a posypané sýrem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus