Domácí hovězí Svíčková
Domácí hovězí Svíčková
Potřebujeme:
6 plátků roštenek, 1 konzerva broskvového kompotu, 3 hermelín, olej, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Hovězích plátků naklepte jen zlehka naklepte prsty, nikoli tlouček. Osolte a Okořeňte. Zapékací mísu potřete olejem a vložte hovězí plátky, potřete ji též olejem a položte další a opět potřete a postup opakujte. Dejte do chladničce odležet nejlépe na 24 hodin. Hovězích plátky druhý den opražte na pánvi a pak je poklaďte na vymazaný pekáč pěkně vedle sebe. Hermelín podélně pokrájajte na tenčí kolečka. Na každý hovězí plátek dejte polovičku broskve a na ni plátek hermelínu. Spichnite parátkem nebo jehlou a dejte do horké trouby zapéct. Podávejte s vařenými bramborami.
Potřebujeme:
6 plátků roštenek, 1 konzerva broskvového kompotu, 3 hermelín, olej, mleté pepř, sůl
Jak na to:
Hovězích plátků naklepte jen zlehka naklepte prsty, nikoli tlouček. Osolte a Okořeňte. Zapékací mísu potřete olejem a vložte hovězí plátky, potřete ji též olejem a položte další a opět potřete a postup opakujte. Dejte do chladničce odležet nejlépe na 24 hodin. Hovězích plátky druhý den opražte na pánvi a pak je poklaďte na vymazaný pekáč pěkně vedle sebe. Hermelín podélně pokrájajte na tenčí kolečka. Na každý hovězí plátek dejte polovičku broskve a na ni plátek hermelínu. Spichnite parátkem nebo jehlou a dejte do horké trouby zapéct. Podávejte s vařenými bramborami.