Grilované kuře barbecue

Potřebujeme:

1 kuře - nakrájíme na 8 kusů

Přísady na marinádu: 235ml kečupu, 60ml hnědého cukru pevně zabalené ,20ml bílého octa ,15ml instantní mleté cibule ,25ml worcesterové omáčky, nebo Steak omáčky ,5ml hořčice
sůl a pepř - podle chuti


Jak na to:

Předehřejeme troubu na 180 C. Ve středně velké míse smícháme dohromady všechny přísady. S marinádou jemně potřeme kuře, které následně položíme do vymazané zapékací misky (pekáči) a pečeme zhruba 25 minut. Mezitím předehřejeme gril na střední teplotě. Později na grilu potíráme kuřecí maso se zbývající marinádou za občasného obracení jednotlivých kousků masa. Grilujeme asi 15 až 20 minut, nebo dokud je jasné, že maso už není růžové barvy.


Poznámka - v případě, že máte rádi česnek tak jím určitě nic nezkazíte přidáním do směsi