Velký kuřecí hambáč

 

Velký kuřecí hambáč
Potřebujeme:

1 bílá houska se sezamovým povrchem, 1 bílá obyčejná houska, 1 kuřecí prsa, 2 PL omáčky velký "hambáč", 2 KL najemno nakrájenou cibuli, 1 plátek plátkového sýra, 2 plátky sekané, půl HP hlávkového salátu (natrouhaného nadrobno), 2 PL grilovacího koření

Omáčka: půl HR vychladlého kuřecího vývaru, půl HR majonézy, 2 PL francouzského dressingu, 1 PL sušené polévkové zeleniny, 2 KL čerstvého kopru, 1 KL krystalového cukru, 1 KL sušené rozdrcené cibule, 1 KL octa, 1 KL kečupu, sůl

Jak na to:

Všechny suroviny na omáčku smícháme a necháme odstát nejméně hodinu. Sezamovou housku rozřízneme na polovinu. Obyčejnou žemli rozdělíme na 3 pláty. Střední opečeme na troše oleje z obou stran a i vnitřní strany sezamové housky. Kuřecí prsa přizpůsobené velikosti housky polijeme olejem, obalíme v grilovacím koření a opečeme na oleji z obou stran. Na spodní část sezamové housky dáme 1 PL omáčky a dále vrstvu salátu, cibuli, sýr, plátek kuřecího masa, obyčejnou housku, 1 PL omáčky, salát, cibuli, 2 x plátky sekané, kuřecí maso a nakonec Sezamová houska.

 

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus