Rizoto se slepičím masem

 

Rizoto se slepičím masem

Potřebujeme:

uvařené slepičí maso, olej, cibule, vegety, mletou červenou papriku, mleté černé koření, 1 šálek rýže, 2 šálky vody, zmrazenou zeleninu, Eidam

Jak na to:

Vařené kuřecí maso pokrájíme na menší kousky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, okořeníme. Přidáme mletou červenou papriku, vegetu a podlejeme vodou. Podusíme.

Rýži probereme, propláchneme a chvíli opražíme na rozehřátém oleji. Zalijeme horkou vodou a ochutíme vegetou. Přidáme zmrazenou zeleninu a dusíme, dokud není rýže hotová.

Do hotové rýže přidáme udušené maso.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus