Pikantní drůbeží soté

Pikantní drůbeží soté

Potřebujeme:

60 dkg kuřecích prsou, 12 dkg červené papriky, 12 dkg žampionů, 15 dkg cibule, 10 dkg kečupu, 2 dcl vývaru, 1 KL koření harmonie chuti, sůl, mleté koření, 1 dcl oleje, 3 dkg Maizena

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a prudce opečeme na rozpáleném oleji.

Maso vyjmeme, orestujeme nakrájenou cibuli, papriku, přidáme žampiony, kečup a zalijeme vývarem.

Převaříme, zahustíme maizenou rozmíchanou v trošce vody, povaříme asi dvě minuty a přidáme orestované maso. Podáváme s rýží nebo hranolky.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus