Ostřejší krůtí maso
Použité suroviny:
100 g zeleného hrášku
40 g sádla
400 g krůtího masa
2 ks cibule
dle potřeby: masový vývar
dle chuti: sůl a pepř
2 pálivé papriky
3 zelené papriky
2 rajčata
1 lžíce ostrého kečupu
Jak recept připravit:
Jednu cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na sádle, přidáme krůtí maso nakrájené na malé kousky, prudce
opečeme, podlijeme vývarem, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou asi 20 minut. Zelené papriky zbavíme
jadérek a nakrájíme na nudličky, rajčata oloupeme a nakrájíme na osminky, pálivé papričky nasekáme nadrobno.
Všechno přimícháme k masu a zároveň s hráškem dusíme doměkka. Krátce před dovařením přidáme ostrý kečup.
Hotové pikantní krůtí maso promícháme s druhou cibulí nakrájenou na kolečka. Můžete i dochutit špetkou chilli
koření.