Omeleta s kuřecími játry

 

Omeleta s kuřecími játry

Potřebujeme:

250 g kuřecí jater, 80 g cibule, 8 vajec, 80 g tuku, sůl, mleté černé koření, pažitku, podravku, kečup

Jak na to:

Každou porci připravujeme ze dvou vajec.

Na pánvi upražíme pokrájenou cibuli do zlatova, přidáme na tenké plátky nakrájené játra, pepř, kečup, podravku a rychle opražíme. Hotová játra osolíme.

Na druhé pánvi rozpálíme tuk, přidáme osolené rozšlehané vejce a necháme zapéct.

Na z jedné strany zapečenou omeletu vložíme přiměřené množství připravených jater, omeletu přeložíme na polovinu, vyklopíme na teplý talíř a posypeme nadrobno pokrájenou pažitkou.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus