Kuřecí soté na arašídovém másle

Kuřecí soté na arašídovém  másle

Potřebujeme:

400 g kuřecích prsou, 100 g kukuřice, 150 g arašídového másla, 100 g žampionů, 2 banány, 1 kostka bujónu, pepř, mletá paprika (sladká + ostrá), olivový olej a sůl

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na tenké proužky, osolíme, okořeníme a přidáme mletou papriku. Zalijeme olivovým olejem a necháme v chladničce odležet alespoň 2 hod.. Po uležení maso zprudka orestujeme, přidáme arašídové máslo, poton, kukuřici a žampiony. Před koncem úpravy přidáme na kolečka nakrájené banány, necháme přehřát v omáčce a můžeme servírovat. Toto chuťově výrazné soté výborně doplní ochucené rýže.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus