Kuřecí soté na arašídovém másle
Kuřecí soté na arašídovém másle
Potřebujeme:
400 g kuřecích prsou, 100 g kukuřice, 150 g arašídového másla, 100 g žampionů, 2 banány, 1 kostka bujónu, pepř, mletá paprika (sladká + ostrá), olivový olej a sůl
Jak na to:
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké proužky, osolíme, okořeníme a přidáme mletou papriku. Zalijeme olivovým olejem a necháme v chladničce odležet alespoň 2 hod.. Po uležení maso zprudka orestujeme, přidáme arašídové máslo, poton, kukuřici a žampiony. Před koncem úpravy přidáme na kolečka nakrájené banány, necháme přehřát v omáčce a můžeme servírovat. Toto chuťově výrazné soté výborně doplní ochucené rýže.