Kuřecí prsa ze solné jeskyně

Kuřecí prsa ze solné jeskyně
Potřebujeme:
500 g kuřecích prsou, 1 červená cibule, 1 PL sojové omáčky - 200 ml vody, sušená kořenová zelenina, čerstvá petrželová nať
Příloha: 250 g špenátu, 4 rajčata, 1 červená cibule, ocet,  olej, sušená bazalka

Jak na to:
Nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, přidáme nakrájená kuřecí prsa, sójovou omáčku, sušenou kořenovou zeleninu a dusíme asi 20 minut. Odstavíme a přidáme nasekanou petrželku. Špenátové lístky omyjeme, osušíme a dáme do mísy. Rajčata nakrájíme na menší kostky a spolu s nadrobno nakrájenou cibulí přidáme k ešpenátovým lístkům. Dochutíme octem, olivovým olejem a čerstvou bazalkou.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus