Kuřecí prsa s Pestem
Kuřecí prsa s Pestem
Potřebujeme:
¼ kg kuřecích prsou, bylinková sůl, bylinkové pesto, plátky anglické slaniny, plátky dušené šunky, olej, sušený česnek, mleté černé koření.
Jak na to:
Kuřecí prsa naklepte přes mikrotenovou fólii. Posolte je bylinkovou solí, okořeňte, posypte sušeným česnekem a nechte 15 min. odstát. Po uležení je potřete bylinkovou solí proložte na tenké plátky anglickou slaninou a šunkou.Přeložte napůl, obalte plátkem anglické slaniny a spojte grilovacími jehlami. Předplněné kuřecí prsa prudce opečte na oleji z obou stran. Přeložte do vymazané zapékací mísy. Podlejte výpekem přikryjte a dejte péct do vyhřáté trouby. Zapečené prsa vyndejte, jehly odstraňte a maso rozkrojte. Podávejte s vařených brambor ochucený posekanou petrželkou.