Kuřecí prsa na bílém víně

Kuřecí prsa na bílém víně

Potřebujeme:

400 g smažených kuřecích prsou 2 PL oleje, 1 pórek, ½ čínského zelí, 1 červená paprika, 1 malá konzerva bambusových výhonků, chilli koření

Těstíčko: 2 vejce, 2 PL škrobové moučky, 1 PL vody, 1 PL vodky

Zálivka: 100 ml slepičího vývaru, 3 PL sójové omáčky, 5 PL bílého vína, 1 KL škrobové moučky

Jak na to:

Opečené kuřecí maso pokrájíme na plátky. Z vajíček, škrobové mouky, vody a vody si připravíme těstíčko, obalíme v něm plátky prsou a opečeme na oleji. Maso vyjmeme z oleje a shromažďujeme v teple. Na oleji orestujeme pórek, nakrájené zelí a papriku, přidáme bambusové výhonky, zalijeme zálivkou a dusíme. Do udušení zeleninové směsi přidáme opečené kuřecí maso, ochutíme chilli kořením a podáváme.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus