Kuřecí plátky na víně

Kuřecí plátky na víně  
Potřebujeme:

800 g kuřecích prsou, 1 ČL koření na steaky, 3 PL oleje, 1 PL másla, 0, 7 dl koňaku, 5 plátků slaniny, 150 g žampionů, 150 g mražené zelené fazolky, bobkový list, tymián, mleté černé koření, 2 , 5 dl bílého vína
Jak na to:

Maso omyjte, osušte, pokrájajte na plátky, zlehka naklepte a posypte pepřem. Z obou stran opečte na horkém másle s olejem do zlatova. Polejte koňakem a zapalte.
Flambované plátky vyjměte a udržujte teplé. Do výpeku přidejte nadrobno pokrájené slaninu, pokrájané očištěné žampiony a zmražené fazolky. Orestujte asi 5 min. Zalijte vínem, okořeňte, přidejte opečené maso a duste 10-15 min.
Podávejte s vařenou rýží, obložené zeleninou.
  

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus