Kuřecí pálivé kousky

Použité suroviny:

4 kuřecí prsíčka | 4 lžíce olej | na ozdobení drobně nakrájený pórek | Marináda: | 1 lžíce olej | 1 lžíce
citrónová šťáva | špetka mletá sladká a pálivá paprika | špetka chilli koření | špetka worcesterová omáčka |
špetka tabasco, sůl

Jak recept připravit:

Příprava marinády: Olej, citrónovou šťávu, koření, sůl umícháme a zakápneme worcestrovou omáčkou a
tabascem. Postup: Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a vložíme do nádoby s připravenou marinádou. Dobře
promícháme a uložíme alespoň na 2 hodiny do chladna odpočinou. Maso vložíme do rozehřátého oleje a za stálého
míchání zvolna opékáme. Měkké maso rozdělíme na porce posypeme pokrájeným pórkem a podáváme s hranolky nebo
dušenou rýží a s kompotem nebo salátem.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus