Kuřecí na zeleníně

 

Kuřecí na zeleníně

Pořebujeme:

kuřecí stehna, mražený hrášek, kukuřici, bazalku, brambory, rajčatový protlak, olej, trošku vody, sůl, pepř

Jak na to:

Do zapékací mísy vlejeme cca 350 ml rajčatového protlaku. Osolené a okořeněné maso dáme na přetlak. Přidáme brambory. Podlejeme cca 120 ml vody a trošku oleje. Zakryjeme a dusíme na 180-200 ° C, cca 30-40 minut. Potom přidáme hrášek, cca 6-7 PL a kukuřici.

Posypeme bazalkou, oregánem, prip.petržlenovou natí. Dáme znovu péct na 180 ° C, na cca 25 min podle potřeby. Podáváme s chlebem. 
 

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus