Kuřecí maso v páce
Kuřecí maso v páce
Potřebujeme:
1 kg kuřecích prsou, 3 vejce, 1 PL hořčice, 1 KL sójové a také worchestrová omáčky, 1 KL vegety, 3 stroužky česneku, olej, cibuli
Jak na to:
Z vajíček, 1 PL hořčice, 1 KL sójové a také worchestrová omáčky, 1 KL vegety a 3 prolisované stroužky česneku připravíme "pác" (vše spolu utřeme).
Do pácu namáčíme naporcované kuřecí prsa a necháme je odstát v chladničce (přes noc).
Na oleji opražíme nadrobno nakrájenou cibuli a dusíme v ní kuřecí prsa, které jsme předtím "nasucho" orestovali na pánvi, podle potřeby podleváme vodou a dochutíme solí či vegetou. Podáváme s rýží, hranolkami a dušenou zmraženou zeleninou.