Kuřecí maso s čínskou zeleninou

 

Kuřecí maso s čínskou zeleninou

Potřebujeme:

300 g kuřecích prsou, sůl, sójovou omáčku, saké, olivový olej, koření kari, čínskou zmrazenou zeleninu, čínské houby

Jak na to:

Kuřecí prsa pokrájíme na kousky, osolíme je, pokapeme sójovou omáčkou, posypeme kořením kari a pokapeme saké. Necháme odstát 20 minut. Poté je pomalu opečeme v pánvi na oleji.

Po opečení vyjmeme a odložíme na teplé místo. Zmrazenou čínskou zeleninu orestujeme na olivovém oleji. Předem namočené a pokrájané houby krátce povaříme a přidáme k zelenině spolu s opečeným masem.

Promícháme a krátce spolu orestujeme. Podáváme s uvařenou rýží smíchanou s kukuřicí a s nakrájeným koriandrem.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus