Kuřecí kornoutky

Na přípravu potřebujeme:
•  400 g kuřecí rolky uzené značky HYZA
•  280 g brynzy
•  300 ml 33% smetany na šlehání
•  salát lolo rosso
•  salát lolo biondo
•  sůl
•  olivový olej
Postup:
1.  Z Kuřecí rolky uděláme kornoutů.
2.  Smetanu vyšleháme dotuha a zlehka do ní zamíchány brynzu. Šlehačkovo-Brynzové směsí naplníme cukrářské kapsa a naplníme jí připravené kornoutů z role.
3.  Salát omyjeme a necháme okapat. Natrháme ho na větší kousky, osolíme a pokapeme kvalitním olivovým olejem.
4.  kornoutů z kuřecí rolky naplněné brynzové šlehačkou podáváme se salátem.

Kuřecí roláda Admirál

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus