Kuřecí jehly v pivním těstíčku

 

Kuřecí jehly v pivním těstíčku

Potřebujeme:

60 dkg kuřecích prsou, 20 dkg šunkový salám, 20 dkg tvrdého sýru eidamu, 15 dkg žampionů, 2 zelené papriky, hladkou mouku, 2 vejce, 100 ml piva, grilovací koření, mletý pepř, sůl, olej

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, posypeme grilovacím kořením a na rozehřátém oleji opečeme.

Salám, sýr a papriku nakrájíme na kostičky, větší žampiony na poloviny. Na špajdle napichujeme střídavě maso, sýr, papriku, salám a žampiony. Potom osolíme a ochutíme pepřem.

Z piva, mouky a vajec vymícháme těstíčko a obalíme v něm suroviny, které jsme ponapichovali na špejle a smažíme na horkém oleji ze všech stran.

 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus