Kůře na přírodní způsob s broskví pod čepicí

Použité suroviny:

4 kuřecí řízky
4 plátky sýra – eidam
4 půlky broskve
špetka mleté sladké papriky
špetka soli
podle potřeby olej na smažení

Jak recept připravit:

Řízky z obou stran okořeníme solí a paprikou.
Na pánvi zlehka rozehřejeme olej a vložíme do něj řízky.
Na mírném plameni smažíme z obou stran pod pokličkou (kuře bude šťavnaté a vznikne nám chutný
výpek-šťáva).
Jakmile jsou řízky osmažené, položíme na každý polovinu broskve a přikryjeme plátkem sýra.
Pod pokličkou necháme asi 2 minuty sýr rozpustit.
Podáváme nejlépe se smaženými brambory, kroketami, novými brambory nebo rýží.

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus