Flétna s kuřecím masem
Flétna s kuřecím masem
Potřebujeme:
2 pšeničné tortilly, 100 g kuřecích prsou, 1 malá cibule, červená paprika, 20 g sterilizované kukuřice, 3 černé vypeckované olivy, 1 PL smetany, 200 ml šlehačky, 2 PL avokádová omáčka a 2 PL rajčatové salsy
Jak na to:
Na rozehřáté pánvi opražíme cibuli spolu s kuřecím masem a kousky papriky. Pravidelně promícháváme až dokud se maso nepropeče. Přidáme kukuřici, papričky , nakrájené olivy a šlehačku. Na silném plameni přivedeme do varu , dokud smetana nezhustne. Dvě suché placky rozložíme tak, aby se na 5 cm překrývaly. Naplníme je připravenou směsí, srolujeme a sepneme párátkem. Na oleji opékáme z obou stran do zlatova. Podáváme s avokádovou omáčkou, zakysanou smetanou a rajčatovou salsou.