Eintopf s mangem a kuřecím masem

Eintopf s mangem a kuřecím masem

Recepty »Kuřecí maso

23.12.2007

Potřebujeme:

400 g kuřecích prsou, 200 g rýže, 1 mango, 3 šalotky / fialová cibule /, 250 ml suchého bílého vína, 125 ml hovězího bujónu, 1 / 2 citronu, 1 PL oleje, 1 PL másla, 1 KL kukuřičného škrobu, kari koření , bílý pepř, cukr a sůl

Jak na to:

Na kostky nakrájené maso zprudka orestujeme na oleji s máslem a vybereme ho. Ve výpeku necháme spěnit šalotku, zalijeme bujónem a vínem, přidáme citrónovou šťávu, nakrájenou citronovou kůru a chvilku povaříme. Šťávu zahustíme škrobem, rozmíchaným ve vodě a po převaření přidáme orestované maso, nakrájené mango a předem udušenou rýži. Vše společně promícháme, necháme ještě 10 min. vařit a podáváme.
 

Komentáře k receptu

comments powered by Disqus